Lemnul Galaxy E-3

Galaxy E-3

Am găsit pe un site o precizare cum că Galaxy E-3 este similar cu Nittaku Acoustic, lemnul cu care joc acum. Am căutat și am găsit lemnul la un preț foarte mic – 25 USD cu transport cu tot.

I-am tras repede un lac subțire și am lipit Rakza 7 și Rakza 7 soft pe el și aș zice următoarele:

  • viteza este Off- spre Off
  • participarea la spin este decentă, dar lemnul nu este prea elastic, acest lucru s-a văzut foarte bine mai târziu, cu niște fețe moi – traiectoria a fost mult mai jos decât mă așteptam
  • faptul că este mai rigid, îl recomandă pentru capace, care au mers foarte bine, controlul a fost foarte mare
  • am avut mereu o senzație de mâner gol și curiozitatea m-a împins să scot plăselele și să văd; am găsit o scobitură în plăsea, dar lemnul nu a fost găurit în dreptul mânerului; am umplut gaura cu un strat de plută și am adăugat astfel 3 grame la greutate, după lipirea plăselelor cu rășină. Stabilitatea a crescut, elasticitatea a scăzut, viteza a crescut puțin.
  • greutatea inițială a fost de 83,5 g, după modificare 86,5 g
  • lemnul seamănă prea puțin cu Acoustic, care este construit similar, dar Nittaku probabil folosește un alt proces de lipire a straturilor de lemn.
  • mânerul FL a fost puțin cam subțire pentru mâna mea, dar nimic să nu pot suporta (totuși, am jucat și cu Nittaku Septear FL)

Cu fețe mai moi a fost mai ușor de controlat, dar, per total, nu are putere la distanță de masă – este făcut pentru jocul de la apropiere și poate să meargă bine de la semidistanță cu fețe agresive – Tenergy 05, Xiom Omega IV Pro, Yasaka Rakza 7, după gust.

Oricum, pentru un lemn la un asemenea preț, este foarte bun. Galaxy fac lemne foarte bune, cu finisaj foarte bun și proprietăți apropiate de cele ale mărcilor consacrate, care au prețuri mult mai mari. E-3 este oricand o alternativă la Acoustic, păstrând niveul de viteză, grosimea redusă, controlul, dar fără a avea simțul special pe care-l oferă lemnul japonez.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrby feather
Updated: 28 iulie 2011 — 17:07

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.