Despre

Jucător de tenis de masă amator în circuitul Amatur și în campionatul București, divizia Calificări.

În timpul ocupat (adică nu liber) sunt administrator de rețea (și nu doar atât), așa că sper să înțelegeți și posturile legate de IT de pe aici. S-ar putea să le separ de cele de tenis de masă la un moment dat.

6 Comments

Add a Comment
  1. Felicitari pentru site Cristi, filmuletele sunt excelente, inveti foarte multe din ele. O sa recomand site-ul si la altii.

  2. este bine sa vada si altii filmuletele. am sa anunt si prietenii sa vada site-ul. Super

  3. Văd că e o pauză totală din 2017 până azi. Mai joci tenis? Aș vrea să-ți trimit un lemn pentru test.

    1. Mai joc tenis, dar nu prea am timp să mai scriu.

  4. Tiago apollonia zlc vs jun mizutani zlc din punct de vedere al controlului. Cu mizutani zlc am dat echipat cu tenergy 05 fx si mi s-a parut destul de controlabil la ce poate ca viteza. Cineva mi-a spus ca apolonia ar fi peste mizutani din acest punct vedere dar nu am reusit prind unul sa dau ca sa-mi pot forma o parere. Daca ai informatii in acest sens ti-as fi recunoscator.

    1. Salut! Nu am jucat destul nici cu Apolonia ZLC si nici cu Mizutani ZLC. Cred ca ZLC este, in general, un material care este rigid si lemnele care au asa ceva in compozitie sunt destul de lipsite de control. Totusi, Apolonia ZLC este creat, din cate stiu eu, cu ZLC lipit de stratul de mijloc, in stilul Innerforce, iar Mizutani ZLC este construit similar cu seria Timo Boll, cu carbonul imediat sub stratul exterior. As zice ca Apolonia ZLC ar trebui sa fie mai controlabil si mai eficient cu mingea de plastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.