Antrenament – VIDEO

Am găsit și pe Youtube un filmuleț pe care îl am în colecție și m-am gândit să-l prezint aici, împreună cu altele foarte interesante pentru cei care vor să se pregătească temeinic pentru tenis de masă.

Ma Long:

Jan-Ove Waldner:

Liu Guoliang:

Kalinikos Kreanga (Călin Creangă):

http://www.youtube.com/watch?v=1debHb1NnhE

Michael Maze:

http://www.youtube.com/watch?v=6bu3lO03JsI

 

Extrase dintr-un film Killerspin:

 

Brian Pace:

 

Baieții de la PingSkills:

De la 2:56 în filmul de mai jos:

2 Comments

Add a Comment
 1. Buna seara,
  De curand mi-am luat un lemn nou Yasaka Sweden Classic (am cautat un 100% lemn cu control bun). Am avut un lemn DHS cam…hobby. Fetele sunt Andro Plaxon (FH), si Donic Sonex JP Gold (BH, nu prea stiu mare lucru despre fete, dar lumea a zis ca sunt destul de bune. Sunt cam…incepator din nou, in sensul ca am jucat in trecut, am renuntat si acum m-am „reactivat”. Am jucat in trecut cu Butterfly Sriver FX (FH) si Butterfly Grace Force (BH). Trecutul ca trecutul…a trecut
  Va rog sa imi spuneti cam cum este combinatia pe care am facut-o. S-au asociat bine lemnul cu fetele? Am citit si articolul d-voastra despre Yasaka Sweden Classic (blade) si se pare ca am ales un lemn bun pentru necesitatile mele, in sensul ca mi-au spus unii ca nu prea am control si ca intru cam tare in minge si sare cam tare din paleta (asta cu lemnul DHS). Sincer inca nu am probat-o cine stie ce cu nou lemn Yasaka, dar sper sa imi construiesc un joc bun in urmatoarea perioada.
  Multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul d-voastra. Va doresc numai bine! Multumesc

  1. Nu știu prea multe despre Andro Plaxon. Lumea zice că e moale și că la loviturile puternice pierzi controlul și nici spinul produs nu este extraordinar.
   Donic Sonex JP este o față moale, cu control bun, însă este dintr-o generație mai veche. Ar putea să meargă binișor prea lemnul Sweden, care este super pentru început.
   Jucați cu paleta o vreme și vedeți cum merge. Dacă veți simți că vă lipsește ceva (viteza, control), veți ști ce căutați.
   In general, pentru început, pe lemnul Sweden merg fetele cu duritate medie, cum ar fi Donic Bluefire JP02 sau Acuda Blue P2, sau Yasaka Rakza X Soft (mă rog, eu l-am probat cu Rakza 7 Soft, printre altele).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.