Palio Thor’s – review

Buuun… A venit fața (ați văzut? am scris cu Ț!), am probat-o și gata: nu e pentru mine.

Am lipit-o pe Galaxy V-15. Tare pe tare, am zis eu. Culmea, la masă s-a dovedit mult mai moale decât părea în ambalaj. Pentru o față chinezească, asta nu e neapărat de bine. Suprafața relativ tare și buretele dinamic, chiar dacă tare, au făcut o combinație interesantă, dar dacă nu ai mai jucat cu fețe chinezești, trebuie să te adaptezi. Mult. Eu n-am putut.

Preluări și joc de mijloc: control cu carul, exactitate diabolică, spin major fără efort.
Flipuri: nu iartă. Dacă nu ai mișcarea exactă, ratezi cu siguranță.
Topspin din tăiată: perfecțiunea. Spinul care ajunge la adversar este incredibil. Mingea vine relativ jos, cu mult spin, scurtă sau lungă, după cum ai dat lovitura.
Topspin din capac: bună, dacă lucrezi cu încheietura, mingea pleacă cu mult spin și repede, dacă ai greșit unghiul, se aude un plici și ai dat în fileu. Nu ai voie sa fii nehotărât. Dacă dai topspin, trebuie să-l dai 100%.
Re-topspin: cam slabă mișcarea. Dacă nu dai foarte tare și cu foarte mult spin, ai feștelit-o – nu ajunge mingea la adversar. Aceeași chestie ca la topspin, dacă ai greșit unghiul, face plici și dai în fileu.
Contre: trebuie să dai ca turbatul să treacă peste fileu.
Capace: aruncă mingea în jos și are dwell time mic, trebuie să știi exact ce faci, altfel, dacă vine un spin variat de la adversar, dai ori în fileu, ori afară cu ușurință.

Bine, fața nu este lentă, doar nu e bună pentru contre și tehnica mea nu e potrivită pentru genul acesta de fețe.
Trebuie să dai topspin, tare, larg și să nu faci economie de efort.

Recomand fața celor care joacă deja cu fețe chinezești, dar le recomand să aibă rabdare cu ea. Merge din ce în ce mai bine – probabil că pe măsură ce se reduce tackiness-ul, care este la început relativ mic, apoi crește puțin în primele 2-3 zile, apoi începe din nou să se reducă. N-am mai așteptat să văd ce se întâmplă cu ea când îi trece de tot – trebuia să mă ajustez prea mult.

Gata.

LE: am uitat să zic de fața asta că sare mingea din ea, dom’le, nu ca DHS-urile alea de carton!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.