Nimic nou sub soare

Am fost în concediu în două reprize și n-am mai apucat să scriu nimic pe aici, dar trebuie să recunosc și faptul că nu a mai fost nimic de scris.
De ce? Simplu. N-am mai probat nici un echipament nou, nici un lemn sau față, cu excepția faptului că la BH, unde aveam o față Tenergy 64 FX, mi-am pus o Donic Acuda S2 2.0, ca Tenergy te duce la sapă de lemn. La FH mai am încă Tenergy 05 2.1 și asta doar pentru că am acum o față pe paletă în stare încă bună și mai am încă două fețe noi în dulap. După ce le termin, mă mai gândesc dacă nu schimb cu Donic Bluefire M2 sau chiar Acuda S2 max. Sau ce-o mai apărea până atunci.
Tenergy 05, deși are un control deosebit pentru viteza sa, și permite, dacă o poți controla, un joc foarte variat, e puțin cam mult pentru mine. Am observat că, dacă întorc paleta, capacele sunt cu mult mai ușor de direcționat și de controlat cu Acuda S2.
Chestia e că topspinurile de la oarecare distanță de masă cu Acuda S2 se înfig direct în plasă. Din cauza buretelui moale, trebuie să lovești mingea mai direct, s-o împingi peste fileu, că fața nu poate singură. Probabil că voi avea mai mult control câteodată, dar nu știu ce voi face la mingile scurte, preluări și servicii, că mi se pare că acolo sare mingea cam tare din Acuda S2. În rest, toate bune cu ea: viteza ok, spin foarte bun, control bun în condițiile de viteză date.
Cam atât. Sper să mai pot proba echipamente, dar cred că nu voi schimba paleta și rămân la Timo Boll ZLF.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrby feather

2 Comments

Add a Comment
  1. Kriszta Arpad Lorand

    Mi se par tare interesante rewiuwurile pe care le-ati abordat aici mai ales cele legate de materiale de tenis.Observ ca sunteti fan TB ZLF dar poate ati testat si TB ALC si ar fi foarte interesant si un rewiew despre acest lemn comparativ de exemplu cu un TB Spirit!!

    1. Am jucat foarte puțin cu TB ALC, iar cu Spirit am jucat în urmă cu 2 ani. TB ALC mi s-a părut mai rapid și mai rigid decât TBS, mai greu de stăpânit, pentru jucători mai avansați. Mai mult nu pot să spun, că nu prea știu, asta e impresia ce mi-a rămas de atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.