Adeziv DHS AQUATIC GLUE

DHS AQUATIC GLUE

Dacă am stabilit că voi juca cu lemnul Butterfly Timo Boll ZLF (am acum două bucăți, mâner ST ambele, unul de 83,5g și unul de 85g), nu pot spune că am stabilit chiar toți parametrii paletei mele. Totuși, am ajuns la concluzia că la FH îmi trebuie o față tare, gen Xiom Vega Pro sau Omega IV Asia dintre cele euro/jap sau ceva chinezesc, bine tunat cu ulei de bebeluș (bineînțeles că excludem Tenergy din discuție). Până acum, cel mai mult mi-a plăcut DHS Hurricane 3 Neo negru aranjat pe o perioadă mai lungă de timp: booster pe burete până s-a curbat de nu se mai putea lipi, apoi booster pe topsheet in cantități mici până și-a revenit, apoi lipită, jucată, scos lipiciul și booster din nou pe burete, de vreo 3 ori.
Am tot lipit cu Spring Fresh Glue și pot spune că merge foarte bine, însă acum am încercat și DHS Aquatic Glue. Acesta este foarte vâscos, ca o smântână, alb și se prezintă fie în flacon mic de 50ml cu burete de aplicare la vârf, fie în sticla de 500ml fără aplicator.
Se folosește în mod obișnuit, un strat pe lemn și unul pe burete. N-am încercat să dau mai multe straturi pe burete să văd dacă are vreun efect asupra vitezei.
La aplicarea pe lemn, din cauză că este foarte gros și lemnul absoarbe apa din adeziv, trebuie aplicat repede, altfel apar primele puncte de latex și operațiunea este compromisă. Poate că pe un lemn lăcuit mult nu se întâmplă.
Adezivul are putere mare de lipire, dar se dezlipește elegant, lăsând atât lemnul, cât și buretele, apoi, intacte. Dezlipirea se face sub formă de peliculă, ca și Spring Fresh sau Stiga BTG. Cred că acesta este punctul forte al acestui adeziv: este perfect pentru a lipi fețe tratate cu booster, care pot fi, apoi, tratate din nou cu ușurință, dacă e nevoie.
Adezivul se găsește la www.ttsport.ro și prețul este de 35 lei 50ml cu aplicator sau 130 lei sticla de 500ml.

Later EDIT: dezlipirea in peliculă întreagă se face după ce au fost puse mai multe straturi. În ciuda faptului că adezivul este vâscos, pelicula rezultată dintr-un singur strat este subțire și nu-și menține integritatea. Dezlipirea este ceva mai grea decât la Spring Fresh, dar și lipitura este mai rezistentă.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrby feather
Updated: 11 octombrie 2012 — 15:11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.