Ce mai fac romanii in parc

Azi in parc:
– un nene fumeaza langa tarcul cu leagane si arunca mucul pe jos. Nu i-au ajuns cei 60 de ani petrecuti pe pamant sa invete ca exista cosuri de gunoi.
– un alt nene fumeaza si apoi mananca seminte aruncand cojile pe jos. Cred ca si la el acasa face la fel, jegosul!
– doi tineri mai au putin si se fut in parc pe banca in mijlocul zilei. Dilema: mai treci pe langa ei cu copilul sau nu? Sau le rupi capul nesimtitilor?
– alt tarc cu leagane, alt nene care isi taie unghiile cu unghiera si arunca resturile pe jos. Normal, doar sunt biodegradabile!

Tuturor taranilor care fac din astea le spun doar atat: scoateti-va pamantul din portofel, jegosilor! Sau carati-va, dracului, la coada vacii, de unde ati venit! Civilizatia nu e pentru voi. Omul se trage din maimuta, dar voi nu v-ati tras de tot!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrby feather

2 Comments

Add a Comment
  1. ptiu… ce rau esti!

  2. Culmea e ca majoritatea nu venira de la coada vacii,sunt a 2-a sau a 3-a generatie de asa zisi oraseni …sferto-civilizati.Sunt atat de subevoluati,incat nu au nici minimul spirit de conservare,cand traverseaza prin loc nepermis,uitandu-se intai in dreapta…nu poti avea pretentii si nici nu le poti cere nimic,ei pur si simplu nu gandesc niciodata ce fac ( si se scuza uneori ca au prea multe pe cap…de acord aici,pe cap,nu in cap)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.