Trafic și alte urlete

Condusul prin orașul ăsta e un calvar!

Toți cretinii au carnet luat pe șpagă sau nu știu cum, că sunt duși cu capul, frate! N-are unul semnal la Logan sau la taxi, indiferent de marca mașinii, dar dacă se bagă în fața ta și pui faza lungă pe ei, la urmmătorul semafor se uită la tine ca și când tu ești ăla nebun.

Să le-o trag la bot tuturor jegoșilor care conduc ca curu’ prin oraș, de parcă doar ei trebuie să ajungă acasă sau oriunde merg ei! Mă umplu de ură când îi văd cum conduc și cum parchează și, în general cum se poartă – niște maimuțe!

A! Și acum că tot sunt cu pata pusă, mi-am adus aminte de alți jegoși, cei de la Volksbank, sucursala Mihai Bravu. Sediul lor minunat este la colțul străduței Alexandru Săvulescu cu Mihai Bravu. Și Volksbank are multe mașini. Cu care merg angajații. Și mai are multe mașini. Care zac pe stradă de mai bine de un an, cu roțile sparte. Și nu le mișcă de acolo. Și angajații care au mașini cu care merg le parchează pe trotuar, încât ocupă tot spațiul de trecere pentru pietoni. A mers nevastă-mea la ei acu’ vreun an și le-a zis că să-și mute mașinile, că nu poate să meargă cu căruțul copilului pe mijlocul străzii. I-au spus că nu și le mută, că n-au unde. Ai dracu jegoși! Na!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrby feather
Updated: 11 decembrie 2010 — 1:17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.